Pravila privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, Kolodvorska 18, 32010 Vukovar OIB: 83735047367

Svjesni smo da je sigurnost Vaših osobnih podataka pri upotrebi naše Facebook i ili web stranice te facebook radnih grupa važna, pa zaštitu Vaših osobnih podataka shvaćamo ozbiljno. Zbog toga želimo da znate kada pohranjujemo Vaše osobne podatke i kako ih koristimo. Ovom Izjavom o privatnosti želimo Vas stoga upoznati o našim sigurnosnim mjerama.

Prikupljanje podataka:

Našu Facebook i ili web stranicu i facebook grupe možete koristiti bez otkrivanja Vaših osobnih podataka.

Niste obvezni pružiti nam Vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice ili grupe, osim ukoliko je to potrebno da bi Vam pružili usluge u skladu s Vašim zahtjevom..

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo kada nam ih Vi sami stavite na raspolaganje npr. putem slanja poruke u inbox ili slanjem elektroničke pošte, te u sličnim situacijama u kojim ste odabrali pružiti nam podatke. Baza podataka i njen sadržaj ostaju kod nas te pri izvršiteljima obrade i serverima koji djeluju u naše ime te su nam odgovorni. Vaše osobne podatke u bilo kojem obliku nećemo proslijediti trećim stranama (ni izravno niti preko zastupnika), osim ako nismo pribavili Vašu privolu ili ako postoji zakonska osnova za isto. Zadržat ćemo kontrolu i odgovornost za korištenje svih osobnih podataka koje ste s nama podijelili.

Svrha korištenja

Podaci koje prikupljamo koristit će se samo u svrhe pružanja usluga.

Pravo uvida i ispravka

U odnosu na sve Vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni, Vi imate pravo uvida, te prava ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni. Za navedeno je dovoljno poslati poruku u naš inbox ili e-poštu.

Pravo odustajanja

Vi imate pravo u svakom trenutku zatražiti prestanak obrade osobnih podataka, osim ako se radi o obradi podataka u statističke svrhe kada Vaši osobni podaci više ne omogućuju Vašu identifikaciju. Samo pošaljite u naš inbox ili e-poštu. Brisanjem Vaših podataka gubite i pravo na usluge i ili podršku iz projekata.

Čuvanje podataka

Osobne podatke čuvamo toliko dugo koliko je potrebno da tražena usluga bude pružena, osim ako zakon ne propisuje drugačije (npr. u vezi sa sudskim postupkom koji je u tijeku).

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakav problem, pitanja ili sugestije, molimo obratite nam se porukom u inbox ili e-poštom.

Stalni razvoj Interneta zahtijeva povremene prilagodbe naše izjave o privatnosti pa pridržavamo pravo izmjena iste kada to bude potrebno.