31.03.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na slobodnim aktivnostima igrali smo društvenu igru ˝Čovječe ne ljuti˝ se i slagali puzzle. Cilj slobodnih aktivnosti bio je međusobno druženje i izražavanje pobjedničkog duha u igri i slaganju puzzli. Za nagradu pobjednici su dobili slatkiš.    

 31.03.2021. godine održana je radionica likovno dramska. Tema likovno dramske radionice bila je ˝Ružno pače˝. Korisnici radionice pogledali su predstavu Ružno pače, te su razgovarali o odgledanom. Nakon toga napravili su prigodne magnete.  

 01.04.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovotjednoj radionici plesa, trenerica je našim korisnicima govorila o početnom stavu i držanju mažoretkinja. U plesu su bitna dva uporišta važna za držanje tijela i gibanja u prostoru, a to su točka težišta i tzv. laka točka. Osjećaj za točku težišta uvjetovan je zakonom gravitacije, dok je osjećaj za laku točku subjektivan i motiviran jedino našom prirođenom željom za uspravljanjem ili uzdizanjem. Jako bitan čimbenik uspješne realizacije strukture kretanja jest usmjereni pogled, koji utječe na smjer dijelova tijela i tijela u cjelini, te na kraju osmijeh koji može izražavati lakoću izvedbe svih struktura kretanja. Nakon što su korisnici u obje grupe razgovarali sa trenericom na zadanu temu, ponovili su dijelove koreografija sa mažoret palicama, pomponima i šarenim trakicama.   

 02.04.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝ Šareni oblici˝. Vanjski suradnik na ovoj radionici osmislio je da korisnici naprave svoje dvorce sa različitim šarenim oblicima. Kako su osmislili i napravili dvorce možete vidjeti na fotografijama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.