30. 09. i 01. 10. 2010.god.

U okviru programa za Regionalni razvoj civilnog društva u Republici Hrvatskoj koji u partnerstvu provode Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva i druge neprofitne organizacije. Program „ŠALTER“ – jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva na području Slavonije i Baranje organizira dvodnevnu izobrazbu “Vođenje pozitivne promjene”

Koja će se održati 30. rujna i 01. listopada 2010.god. u prostorijama Volonterskog centra Osijek.

Kratak opis radionice:

Okruženje u kojem živimo izuzetno je kompleksno, neizvjesno i nesigurno, te zahtijeva stalnu prilagodbu novim uvjetima. Cilj ove radionice je osposobiti pojedince da djeluju kao agenti promjene u svojim sredinama, da se uspješno oslobađaju starih i neefikasnih načina rada, te stvaraju i spremno primjenjuju nove, bez obzira radi li se o upravljanju vlastitim životom ili upravljanju organizacijom i ljudima u okviru nje. Radionica posebno stavlja naglasak na okruženje u kojem djeluju neprofitne organizacije i njihovo prilagođavanje promjenama u tom okruženju.

Teme:

1. Promjene

2. Moć, upravljanje i liderstvo

3. Od standardnog do izvrsnog – vođenje pozitivne promjene

4. Kakve lidere trebamo – snaga autentičnog liderstva

5. Rješavanje teških problema – “U“ proces

Sudionici izobrazbe – radionica biti će i naši zaposlenici Ivana Perak radna terapeutkinja i Damir Gaća voditelj Kluba „Golubica“.