28.-30.12.2020. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

28.12.2020. godine, održana je radionica likovno dramska. Tema ove radionice bila je ˝Još jedna priča o Božiću˝. Na ovoj radionici korisnici su pogledali animirani film o Božiću. Nakon toga korisnici su sa stručnim suradnikom razgovarali kako su proveli Božić, te su crtežom prikazali što najviše vole raditi za Božić.

29.12.2020. godine, održane su slobodne aktivnosti. Tema ovih slobodnih aktivnosti bila je ˝Nova godina˝. Korisnici su sa stručnim suradnikom razgovarali kakva im je ova godina bila i što je sve obilježila, što će pamtiti, a što žele zaboraviti. Na drugom dijelu aktivnosti korisnici su izradili svoje konfete kako bi ispratili staru te sa mnogo nade dočekali Novu godinu.

29.12.2020. godine održana je radionica plesa. Uz veselu glazbu korisnici su zajedno sa trenericom mažoret plesa otplesali koreografiju sa mažoret palicama i pomponima. Kako je plesna radionica prošla možete pogledati na fotografijama.

30.12.2020. godine, održana je radionica likovno kreativna. Tema ove radionice bila je ˝Vatromet˝. Naši korisnici su uz pomoć stručnog suradnika, miješali boje te su napuhanim balonom otiskivali krugove. Nakon toga crtali su detalje sa zlatnom kontur pastom.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.