28. 03. 2012.

28. 03. 2012.

GOSTI U POSJETI

U posjet stambenoj zajednici došli su Mirjana Jakovčev, predsjednica Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom i predsjednica Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Slavonskom brodu i Tomislav Velić predsjednik Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom i predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Bubamara iz Vinkovca.

_____________________________________________

27-30. 03. 2012.

VUKOVARSKO LUTKARSKO PROLJEĆE

Iskoristili smo prigodu i skoro svakodnevno bili na predstavama u Hrvatskom domu. Gledali smo „Čarobnjak iz Oza“ Lav je bio najbolji!! Vuk, pojeo Crvenkapicu, lovac sredio vuka, svi sretni. Ići ćemo opet!!! I to gledati „FORA ŠKOLA“!

_____________________________________________

27. 03. 2012.

GOSTI IZ CENTRA ZA SOCIJALNU SKRB

U radni posjet prvoj stambenoj zajednici “Holivud” došli su nam socijalne radnice Alinka Funtek i Biljana Zovak iz Centra za socijalnu skrb Vukovar i socijalni radnik Darko Ivandić iz Ureda centra za socijalnu skrb u Iloku da vide kako su se smjestili i navikli njihovi dečki.

_____________________________________________

25. 03. 2012.

GOSTI IZ CARITASOVOG CENTRA ZA MENTALNO ZDRAVLJE

Iako smo tek počeli već smo se izdigli na međunarodnu razinu, u posjetu našoj stambenoj zajednici “Holivud” došli su nam  gosti dr Margita Gal i suradnici iz Caritasovog centra za mentalno zdravlje i  Ekumenističke humanitarne organizacije sa sjedištem u Novom Sadu.

Počastili su nas domaćim kolačima i drugim slasticama, a  pomogli su nam obrezati ruže, demontirati peć, osposobiti nam računalo…I POZVALI NAS U GOSTE KOD NJIH!!!