27.-29.12.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

27.12.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima korisnici su igrali društvene igre, igrali edukativne igre na tabletu, čitali novine i slagali puzzle.

28.12.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su zajedno sa trenericom folklora ponovili sve folklorne plesove koje su do sada naučili.

29.12.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Čiste boje – Vatromet boja˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je sa korisnicima pričao o vatrometu i to jesu li se ikada zapitali što je to vatromet, tko ga je i kada otkrio i što je sve potrebno za obojeni spektakl na nebu? Na sva ova pitanja je vanjski suradnik odgovorio korisnicima, a nakon uvodnog djela korisnici su uz pomoć kista i tempera na bijelom papiru napravili svoj vatromet boja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.