26.-30.07.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

26.07.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima sa korisnicima smo razgovarali o Olimpijskim igrama: kada su se prvi puta održale, u kojim državama, koji su najčešći sportovi na olimpijskim igrama, o službenom logu olimpijskih igara, te koje hrvatske sportaše znaju da su do sada osvojili olimpijske medalje. Nakon toga pogledali smo natjecanje u plivanju, te su napravili službeni logo olimpijskih igara.

27.07.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima sa korisnicima smo razgovarali o Olimpijskim igrama: o atletici, hrvatskim sportašima koji se natječu na olimpijskim igrama, o službenom logu olimpijskih igara i dr. Nakon toga pogledali smo natjecanje u jedrenju.

30.07.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝ Toniranje boje – morske dubine ˝. Na ovoj radionici vanjski suradnik je korisnicima zadao zadatak da plavu boju toniraju od najsvijetlije do najtamnije. Nakon što se obojani papir osušio, slijedeći zadatak bio im je nacrtati stanovnike Jadranskog mora.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.