26.03.2018. GOLUBICA POTPISALA UGOVOR O SUFINANCIRANJU PROGRAMA ZA INOVATIVNO ZAPOŠLJAVANJE

Predsjednica UZOSIO GOLUBICA Vukovar gđa Ivana Azenić Dubravčić, dana 26. ožujka 2018. godine  u prostorijama Hotela International u Zagrebu  prisustvovala je  svečanom potpisivanju Ugovora o sufinanciranju programa za inovativno zapošljavanje po Javnom natječaju za dodjelu sredstava za programe inovativnog zapošljavanja za 2017. godinu raspisanog od Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom prepoznao je kvalitetu projekta inovativnog zapošljavanja i Udruzi odobrio sufinanciranje istoga. Temeljem takve odluke, a nakon potpisivanja Ugovora, Udruga će raspisati natječaj za zapošljavanje još jedne osobe sa invaliditetom, te nabaviti potrebnu opremu za rad - novo kombi vozilo potrebno za prijevoz korisnika Udruge i uključivanje u radne aktivnosti i aktivnosti inkluzivnog volontiranja.

Ovim projektom uvelike se poboljšava kvaliteta rada Udruge, povećavaju mogućnosti rada sa korisnicima Udruge, te potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom.