25.10.2018. GOLUBICA NA KONCERTU NINE BADRIĆ

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu dana 25. listopada 2018. godine imali smo čast biti na koncertu Nine Badrić. Glazbena diva održala je u prepunoj dvorani koncert za pamćenje prepun pozitivnih emocija. Velik broj ljudi došao je uživati u glazbenoj večeri koji su svojim dolaskom i kupljenom ulaznicom podržali akciju Zaklade „Hrvatska za djecu“, a u svrhu prikupljanja sredstava za odlazak sportaša na Svjetske Ljetne igre 2019. godine u Abu Dhaby.

Među brojnom publikom bili su i predstavnici naše Udruge kao i naša ekipa sportaša zajedno sa njihovim trenerom. Pod motom: „Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju“ velik dio sportaša reprezentacije Republike Hrvatske, među kojima će biti i naša ekipa otputovati će iduće godine na Ljetne igre Specijalne olimpijade Hrvatske u Abu Dhaby.

 

Čast nam je i zadovoljstvo što smo mogli biti dio jedne predivne glazbene priče.

 

Zahvaljujemo se Zakladi „Hrvatska za djecu“ i ambasadorici Nini Badrić na ovakvoj hvale vrijednoj akciji koja će ostvariti snove mnogih sportaša s intelektualnim oštećenjem.