25.08.2023. SRZ KAMP ROGOZNICA

Sedam zabavnih dana je iza nas.
55 sudionika kampa od kojih najstarija sudionica sa 77 godina, a najmlađa tek godinu dana, pokazatelj su koliko smo prilagodljivi i otvoreni za sve.
Nakon ovih posebnih tjedan dana, večeras su svi stigli svojim kućama, umorni od svih aktivnosti, umorni od putovanja, neki sa “oguljenim” koljenima, neki sa virozama…no kada bi i u ovom trenutku pitali hoćemo li ići iduće godine, odgovor bi bio isti – hoćemo!
U vrijeme kada cijene ljetovanja mnogima uskraćuju mogućnost ovog užitka, sretni smo da naši korisnici nisu morali propustiti ovo što im je toliko važno, što čekaju od godine do godine…i upravo radi toga, naš zadatak je usrećiti ih i iduće ljeto, ako ne bolje, onda bar kao ove godine.
Objavama smo vas vodili kroz sve važnije aktivnosti, no od svega nam je najvažnije da su svi zajedno, da se zabave i da su sretni.
Na kraju, moramo pohvaliti i naše radnike koji su 24 sata dnevno brinuli da korisnicima ljetovanje ostane nezaboravno, ali i djelatnike Crvenog križa Županja koji su nam bili na usluzi u svakom trenutku u ovom novom okruženju.
Sada se vraćamo svakodnevnom radu i planovima za iduće ljeto.