24. 10. 2011. “GOLUBICA” radi u dm-drogerie markt d.o.o. Vukovar!

Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar – Golubica i dm – drogerie markt d.o.o., Zagreb sklopili su Sporazum o suradnji temeljem kojega je 24. listopada 2011. potpisan UGOVOR O RADNOJ AKTIVNOSTI kojim su definirana prava i obveze potpisnika. Ugovorom je utvrđeno da će članica našeg Kluba Golubica provoditi svakodnevno određeno vrijeme na poslovima koje ona može kvalitetno uraditi, dolazak u filijalu, priprema za obavljanje aktivnosti, čišćenje prostora, povlačenje proizvoda, pospremanje sredstava za rad, obavljanje aktivnosti za koje se u danom trenutku ukaže potreba, ukoliko se korisnica usuglasi i ukoliko to njoj ne predstavlja dodatni napor.
Kao nebrojeno puta do sada, dm – drogerie markt d.o.o. Zagreb i ovom prigodom je pokazao svoje veliko srce i senzibiliziranost za osobe s invaliditetom te omogućio našim članovima jedno novo životno iskustvo, boravak i rad u lijepom okruženju proizvoda i ljudske topline.
Vjerujemo da je ovo početak jedne kvalitetne suradnje na zadovoljstvo obje strane, našeg Društva i dm-drogerie markt d.o.o.
U tijeku su aktivnosti  vezane za Božićni i Novogodišnji program.