23.-25.05.2022. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

23.05.2022. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na zadnjim slobodnim aktivnostima napravili smo osvrt na sve slobodne aktivnosti koje smo imali protekla 22 mjeseca. Korisnici su se zajedno sa stručnim suradnicima prisjetili što su sve imali prilike raditi i naučiti na aktivnostima i kako im je bilo.

24.05.2022. godine, održane su radionice plesa. Na zadnjim radionicama plesa naša trenerica folklora razgovara je sa korisnicima o svemu što su naučili na radionicama, a za sam kraj otplesali su Slavonsko kolo.

25.05.2022. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih zadnjih radionica bila je ˝Portret prema promatranju˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je korisnicima zadao zadatak da nacrtaju njegov portret. Kako naši korisnici vide našeg vanjskog suradnika možete vidjeti na fotografijama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.