21.-23.12.2020. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

21.12.2020. godine, održana je radionica likovno dramska. Na prvom djelu radionice korisnici su pogledali animirani film pod nazivom ˝Badnja večer˝. Nakon što su pogledali film, korisnici su bili puni dojmova, te su međusobno razgovarali kako vole ovo vrijeme Božića. Na drugom djelu radionice korisnici su izrađivali kuglice za bor. Napravljene kuglice ponijeli su kući kako bi ukrasili svoja Božićna drvca.

22.12.2020. godine, održane su slobodne aktivnosti. Tema ovih slobodnih aktivnosti bila je ˝ Snježna kugla˝. Korisnici su na aktivnostima mogli saznati kada i gdje je nastala i za koje se sve prigode koristila, te da je najpopularnija bila 2006. godine. Često se koristila u reklamama, a bila je i odličan poklon za Božić. Naši korisnici su na drugom djelu aktivnosti pravili svoje snježne kugle od papira.

22.12.2020. godine održana je radionica plesa. Uz vesele božićne pjesme, korisnici su plesali koreografiju sa mažoret palicama i pomponima. Kako nam je bilo možete pogledati na fotografijama.

23.12.2020. godine, održana je radionica likovno kreativna. Tema ove radionice bila je ˝Simetrija i asimetrija na plohi˝. Na ovoj radionici korisnici su učili što je to simetrija, a što asimetrija na plohi. Kroz razna umjetnička djela koja su im na radionici pokazana mogli su vidjeti razliku između simetrije i asimetrije. Na drugom djelu radionice korisnici su odabrali motive i to geometrijske likove i slobodne likove koji nemaju geometrijska pravila.

Kao i uvijek na našim radionicama, bilo je veselo, maštovito i razigrano. U veselom duhu naši korisnici UZOSIO Golubica Vukovar žele Vam sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2021. godinu!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.