17.-21.01.2022. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

17.01.2022. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima naši korisnici imali su priliku pogledati animirani i sinkronizirani film ˝ Medvjedić Paddington 2 ˝.

18.01.2022. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su zajedno sa trenericom folklora ponovili dijelove koreografije koje su do sad naučili. A zatim su učili ples i pjesmu ˝ Kalendara˝, bila je to odlična prilika za dobru zabavu.

21.01.2022. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝ Rukavica ˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je korisnicima zadao zadatak da nacrtaju rukavicu, a zatim su nacrtanu rukavicu trebali izrezati i zalijepiti na tamni papir. Ostatak papira od nacrtane rukavice trebali su zalijepiti na drugu stranu papira te su na taj način dobili odraz rukavice.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.