15. 02. 2012. VALENTINOVO KOD PLAMENE PTICE U OSIJEKU

Dana 15.02.2012. godine, obilježavajući Valentinovo,  članovi Kluba ”Golubica”, zajedno sa svojim voditeljima, posjetili su Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama – Osijek.
Susret se odvijao u prostoru njihovog Kluba ”Plamena ptica” gdje nas je dočekala voditeljica dipl.soc. Svetlana Marinković i tajnik Ivan Janković zajedno sa članovima Kluba. Pored domaćina i nas, ovoj manifestaciji prisustvovali su predstavnici Udruge “POVEDI ME ZA RUKU” iz Pečuha koji u svojoj sredini skrbe o osobama s mentalnom retardacijom, a ovaj posjet je upriličen zbog buduće suradnje u provedbi projekata. Nakon pozdrava i uručenja našeg poklona uslijedilo je, kako i priliči za Valentinovo, prigodne pjesme i ples. Zabavni dio programa uradili su članovi Udruge OSJEČKA ŠKOLA koja se bavi problematikom droge.
Domaćini su se zaista potrudili da dvosatno druženje ostane u sjećanju nama a vjerujem i gostima iz Mađarske. Ljubazni domaćini su nas počastili objedom i napitcima. Mi smo se trudili ostaviti dobar dojam uz nadu da će nam uskoro uzvratiti posjet.