13.-17.12.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

13.12.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima korisnici su sadili pšenicu u obliku ježića. Za izradu ježića od pšenice bila nam je potrebna pšenica, najlon čarapa, piljevina, pomponi, oči i puno mašte. Napravljenim ježićima korisnici su dali ime, a kako su ih napravili možete vidjeti na fotografijama.

16.12.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su zajedno sa trenericom folklora ponovili dijelove koreografije koje su do sad naučili. Također, su učili novu pjesmu i ples ˝Ajd na livo˝. Uz puno glazbe, smijeha u veselja iza nas je još jedna radionica plesa.

17.12.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Simetrija - pahuljica ˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je korisnicima nacrtao pahuljicu, a korisnici su imali zadatak na nacrtano zalijepiti simetriju oblika od kolaž papira.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.