13.-17.09.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

13.09.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima sa korisnicima smo izrađivali puževe. Svaki korisnik izradio je svog puža te mu dao ime.

16.09.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa, trenerica je pričala o Svečanom koncertu Hrvatskog kulturno glazbenog društva ˝Dunav˝ Vukovar koji se održao povodom 150. godišnjice od osnivanja. U dvosatnom programu izmjenjivali su se izvođači, koji su redom oduševljavali svojim nastupom prisutnu publiku. Sudjelovalo je preko 120 članova HGKD ˝Dunav˝ koji su se predstavili izvedbama Tamburaškog orkestra, zbora, folklornim skupinama i folklornim ansamblom.

17.09.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Kuća˝. Na ovoj radionici vanjski suradnik je korisnicima zadao zadatak da kroz vježbanje grafomotorike nacrtaju kuću u kojoj žive i njezinu okućnicu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.