12. – 16.10.2020. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

Slobodne aktivnosti, održane su 12.10.2020. godine. Korisnici su imali priliku izraditi pojedene jabuke. Kako smo u mjesecu listopadu tako smo željeli obilježiti njezin dan i to sa ovom radionicom. Jer kako nam poznata uzrečica kaže: ˝Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van.“

Radionica plesa, održana je 13.10.2020. godine. Na radionici plesa nakon razgibavanja, korisnici su ponovili dijelove koreografije koje su do sad imali priliku naučiti s korištenjem pompona.

Radionica likovno kreativna, održana je 14.10.2020. godine.

Korisnici su ovog puta crtali s olovkom list prema promatranju na debelu alu foliju. Zatim su sa crnom temperom obojali foliju. Slijedeći korak bio je osušiti rad i sa ubrusom lagano obrisati dio rada na kojemu je nacrtan list. Kakva smo umjetnička djela dobili možete vidjeti na fotografijama.

Radionica likovno dramska, održana je 15.10.2020. godine. Na prvom djelu korisnici su izrađivali Pticu trkačicu. Kako smo u jesenskom godišnjem dobu tako su i ptice u njezinim bojama. Na drugom djelu radionice korisnici su imali priliku saznati kako je nastao crtani film o Kojotu i Ptici trkačici.

Bio je to tjedan pun raznoliko odrađenih radionica na zadovoljstvo naših korisnika, koji su ovaj tmuran i kišoviti tjedan iskoristili na pravi način. Kako im je bilo možete pogledati na fotografijama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.