12-16.07.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

12.07.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima korisnici su igrali stolni nogomet. Igranje društvenih igara je uvijek zabavno. Naravno da tu zna biti i malo ljutnje i povrijeđenih osjećaja, ali kada se to zaboravi, na kraju ostane više dobrobiti koje donose društvene igre.

13.07.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima sa korisnicima smo pričali o svjetionicima. Svjetionik je uređaj, uglavnom kao viša zgrada, koji emisijom svjetlosnih signala omogućava brodovima navigaciju. Nakon toga i sami su napravili svoje svjetionike, a kako su napravili možete vidjeti na fotografijama.

16.07.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝ Gradbene crte - rukavice ˝. Na ovoj radionici vanjski suradnik je zadao zadatak da gradbenim crtama koje su crtali sa flomasterima isprepletu i naprave što šarenije rukavice.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.