11.-15.10.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

11.10.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima zbog većeg odaziva korisnika, podijelili smo korisnike u dvije skupine te smo odlučili donijeti ˝Jesen u Društveni centar IN˝. Zajedničkim snagama bojanjem, crtanjem i rezanje napravili smo krasni pano koji krasi radionicu.

14.10.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su zajedno sa trenericom folklora ponovili dijelove koreografija koje su do sada naučili. U nastavku su počeli učiti ples na pjesmu ˝Ja posijah repu˝, te su se dobro zabavili.

15.10.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Strukturni oblici - Jabuka˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je korisnicima zadao zadatak da nacrtaju jabuku, te da strukturnim oblicima ispune njezinu unutrašnjost i obojaju šarenim bojama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.