11.-13.04.2022. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

11.04.2022. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima korisnici su pravili šarene pisanice. Zadatak je bio napraviti kuglice od krep papira te ih zalijepiti na stiropor jaje. Kakvu kreativnost su pokazali naši korisnici aktivnosti možete vidjeti na fotografijama.

12.04.2022. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa, naša trenerica folklora pričala je korisnicima o tamburicama, a najzanimljivije im je bilo što su saznali kako ih ima više vrsta. Korisnici su na radionici imali priliku vidjeti tamburicu uživo, a u nastavku radionica otplesali su i otpjevali sve do sada naučeno.

13.04.2022. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Obris zeca – tempera ˝. Vanjski suradnik je na ovim radionicama nacrtao korisnicima zeca, a oni su imali zadatak izrezati zeca te ga staviti na bijeli papir i pomoću spužvice i tempera napraviti njegov obris.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.