11. 09. 2012. HOLLYWOOD NA VUKI – Festival igre i smijeha

Danas, 11. rujna proveden je prvi dio aktivnosti projekta ''Hollywood na Vuki'' – Festival igre i smijeha u Vukovaru, u ulici Ivana Gorana Kovačića 90.
Prekrasan dan omogućio je na otvorenom, uređenje vrta i obale Vuke. Paralelno sa uređenjem životnog prostora, odvijale su se aktivnosti u glazbenom i kulturno umjetničkom obliku, pjesme, ples i slikanje. Skup su svojom nazočnošću i sudjelovanjem u aktivnostima oplemenili učenici OŠ Josipa Matoša, djeca iz dječjih vrtića Vukovar 1 i 2,  Udruga kreativaca i likovnih stvaratelja Vukovar, članovi moto kluba Golubica, članovi udruge KIC Vukovar – Borovo naselje, članovi i zaposlenici kluba osoba s mentalnom retardacijom Golubica. Svima sudionicima, organizatori su uručili Zahvalnice za sudjelovanje u projektu. Na žalost ovom prekrasnom skupu nije se priključio nitko od pozvanih susjeda.
Na oduševljenje svih prisutnih, ovom prekrasnom događaju pridružio se i pokrovitelj projekta gospodin župan Vukovarsko srijemske županije Božo Galić i pročelnica Blanka Pripužić koji su bili u posjeti stambenoj zajednici i ujedno se pridružili našem Festivalu.
Drugi dio projekta održati će se 15. rujna pod nazivom 1. SUSRET UDRUGA I USTANOVA KOJE SKRBE ZA OSOBE S MENTALNOM RETARDACIJOM U VUKOVARSKO SRIJEMSKOJ ŽUPANIJI, a svoje sudjelovanje potvrdilo je desetak sudionika sa više od 120 osoba.