10.03.2018. DONACIJA INFORMATIČKE OPREME „GOLUBICI“

Prigodom Dana hrvatskih branitelja Vukovara u prostorima Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ Vukovar, korisnicima Udruge uručena je informatička oprema i to 14 Samsung tableta te oprema nužna za korištenje bežičnog Interneta (wireless Internet mreža). Donacija je osigurana posredstvom Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, koji su na zahtjev Udruge kontaktirali Gimnaziju Vukovar i tvrtku TONet d.o.o. Vukovar i osigurali svu potrebnu opremu. Gimnazija Vukovar donirala je 14 Samsung tableta, dok je tvrtka TONet d.o.o. osigurala korištenje bežičnog interneta u prostorima Udruge. Samoj predaji opreme nazočili su gospodin Predrag Mišić ispred Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara te predstavnica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata gospođa Nikolina Menjuk, direktor tvrtke TONet d.o.o. gospodin Vedran Vidić, ravnatelj Gimnazije Vukovar gospodin Davor Šijanović, kao i profesorice i učenici Gimnazije Vukovar.
Ispred UZOSIO GOLUBICA Vukovar donaciju je preuzela predsjednica Ivana Azenić Dubravčić.
Učenici Gimnazije Vukovar predali su tablete izravno korisnicima UZOSIO GOLUBICA Vukovar, a osmjesi na licima korisnika pokazali su donatorima kako je oprema stigla u ruke onima kojima doista puno znači i koji će je iskoristiti na najbolji mogući način.
I ovom donacijom vukovarski srednjoškolci i hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji pokazali su kako je dobro činiti dobro, dok su naši korisnici pokazali kako i male stvari čovjeka čine sretnim!
Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj donacijskoj akciji!