09. 12. 2011. GOLUBICA U DARUVARU

Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom “Korak dalje” iz Daruvara slavila je svoj deseti rođendan u petak 09. prosinca. Svečano obilježavanje, pod nazivom “Naših prvih 10 godina” održalo se u restoranu “Terasa” a uz brojne ugledne goste i dobročinitelje Udruge, kojima su dodijeljene Zahvalnice, imali smo priliku susresti drage prijatelje ali i obnoviti poznanstva sklopljena na nekim drugim sličnim manifestacijama.
U ugodnoj atmosferi restorana uz prigodan program i domjenak uživali smo u glazbenim, recitatorskim i plesnim nastupima a ostatak večeri nas je zabavljao daruvarski glazbeni sastav.
Cijeli program se odvijao uz parolu “Ako to možeš zamisliti, možeš i postići. Ako to možeš sanjati, možeš to i postati”.
Zahvaljujemo predsjednici Udruge, gospođi  Vesni Rohlik koja nam je ukazala veliku čast pozvavši nas na svoju proslavu ali i ugodno nas iznenadila svojom toplinom i ljubaznošću s kojom smo se rastali uz želje za još puno godina dobrog i kvalitetnog postojanja i rada Udruge i uz nadu za međusobnom suradnjom i pomoći tamo gdje je ona potrebna.
Proslavi su prisustvovale Ivana Perak, Ivana Došen, Martina Marijanović i Jelena Hodak, zaposlenice Društva za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar.