09.-12.05.2022. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

09.05.2022. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima naši korisnici zajedno sa stručnim suradnicima ponovili su koliko dana ima jedan tjedan te ih imenovali, zatim koliko jedna godina ima mjeseci i koliko godišnjih doba ima jedna godina. Nakon teorijskog dijela napravili su stabla karakteristična za svako godišnje doba.

11.05.2022. godine, održane su radionice plesa. Na ovotjednim radionicama plesa korisnici su zajedno sa trenericom folklora nastavili ponavljati dijelove koreografije i pjesama koje su do sad naučili za nadolazeći javni nastup. Uz puno glazbe i smijeha iza nas je još jedna radionica folklor plesa.

12.05.2022. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Cvijeće u proljeće˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je razgovarao sa korisnicima koje sve proljetnice oni poznaju. Nakon toga imali su zadatak nacrtati po jedan cvijet te ga obojati pastelnim bojama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.