07.-11.02.2022. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

07.02.2022. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima vješte i marljive ruke naših korisnika napravile su mala ljubavna stabla. Svatko je osobno mogao izabrati tehniku izrade srca, jer bliži nam se Valentinovo i ljubav je u zraku.

08.02.2022. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su ponovili folklorne plesove koje su do sad naučili, iza nas je još jedna radionica plesa puna sreće, smijeha i veselja.

11.02.2022. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝ Rekompozicija ˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je korisnicima donio fotografije na kojima su se nalazila neka od najvećih svjetskih umjetničkih djela. Nakon toga korisnici su podijelili fotografije između sebe i izrezivali dijelove tijela te stvarali svoja umjetnička djela.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.