07. 10. 2011. GOLUBICA OBILJEŽILA TJEDAN DJETETA

Obilježavajući tjedan djeteta, Društvo za pomoć mentalno retardiranim osobama Vukovar, provodeći aktivnost u projektu „Golubica – poludnevni boravak osoba s mentalnom retardacijom“, financiranom od Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, u protekla tri dana posjetili su djecu u dječjim vrtićima Vukovar I  i Vukovar II.

Članovi kluba Golubica i zaposlenici u srijedu su posjetili Centralni objekt dječjeg vrtića Vukovar 1 i Područni objekt Leptirić u Borovu naselju, a  u četvrtak smo posjetili Područni objekt Mitnica i Vukovar Novi. Danas smo posjetili Dječji vrtić Vukovar II objekte «Radost» i «Borovo».

Djeca i zaposlenici u vrtićima lijepo su nas primili, upoznali sa aktivnostima koje provode sa djecom, pokazali radne prostore te uz pjesme i druženje proveli zajedno lijepe trenutke.

Kao i uvijek u sličnim prigodama članovi kluba Golubica uručili su skromne poklone, tetama radove koje sami izrađuju u radionicama, a svako dijete je darovano bombonima i jabukom.

Ovim posjetima uspostavila se nova poveznica za buduću suradnju u zajedničkim projektima i aktivnostima, jer i klub Golubica neke svoje aktivnosti provodi slično kao i u vrtićima.

Dogovoreni su uzvratni posjeti djece iz vrtića klubu Golubica.