07.-10.12.2020. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

07.12.2020. godine, održana je radionica likovno dramska. Na ovoj radionici korisnici su pogledali kratki video zapis iz kojega su mogli saznati kada, gdje i kako je nastala božićna čestitka. Na drugom dijelu radionice korisnici su ima priliku izrađivati božićne čestitke posebnim tehnikama.

08.12.2020. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima korisnici su izrađivali snjegoviće od drveta. Prvi zadatak bio im je spojiti dva drvena kolutića, a onda napraviti oči, nos, usta i šal. Maštovite snjegoviće možete vidjeti na fotografijama.

09.12.2020. godine, održana je radionica likovno kreativna. Tema ove radionice bila je ˝ Miješanje boja˝. Korisnici radionice slikali su prstima, preko prozirne folije na velikom papiru i na taj način istraživali što se događa kada pritisnu boju i kada se boje spoje. Bilo im je neobično širenje i raspršivanje boje ispod folije i kako je moguće da pritisnu boju koja se rasprši, a ruke ostanu čiste.

10.12.2020. godine održana je radionica plesa. Kao i prethodne radionice plesa pa tako i na ovoj radionici, korisnici su ponovili naučenu koreografiju. Bila je to odlična prilika za druženje i socijalno aktiviranje korisnika i stručnih suradnika zajedno kroz glazbu i ples. Plesna radionica nam uvijek prođe u mnogo plesa, glazbe, smijeha i veselja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.