07. 05. 2012. ZIJAH SOKOLOVIĆ I PRIJATELJI U GOLUBICI

Danas su nas posjetili dragi gosti LOUISA VINTON koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a, ZIJAH SOKOLOVIĆ poznati glumac i TAMARA KARAICA koordinatorica projekta UNDP-a.
Posjetili su prostor u kojem se održavaju svakodnevne radionice za korisnike kluba Golubica i organiziranog stanovanja a dočekali su ih Jelena Hodak, Ivana Perak, Gordan Hosni, Tomislav Dubravčić i Ivica Azenić.
Gosti nisu skrivali oduševljenje opremljenošću prostora i našim resursima, što tehničkim što kadrovskim.
Poslije toga naši dragi prijatelji  su posjetili našu stambenu zajednicu gdje su ih dočekali Zoran G., Zlatko D., Vlatko D., Nebojša M., Željko E. i Mirjana Feratović asistentica.
Velikom oduševljenju stanovnika i zaposlenika pridružili su se i gosti kada su vidjeli kako je organizirano stanovanje uz podršku i kako je uređena kuća i dvorište u kojoj žive.
Poslije kraćeg ugodnog druženja uz kavu i slastice, gospođa Vinton i gospodin Sokolović posadili su ružu koja bi nas trebala podsjećati na ovaj divan dan.
Prije odlaska dragi prijatelji su obećali da će u svojim mogućnostima pokušati pomoći da se naše plemenite aktivnosti još bolje, brže i bogatije realiziraju.
Nakon posjete, dragi prijatelji su imali svečanu konferenciju za tisak na kojoj je gospodin ZIJAH SOKOLOVIĆ svečano imenovan AMBASADOROM DOBRE VOLJE ZA NENASILJE I TOLERANCIJU.