06.10.2022. NACIONALNO GASTRO NATJECANJE “AMOROVA ŽLICA”

Puni dojmova vratili smo se iz Zagreba sa natjecanja koje se održalo u prekrasnom ambijentu centra UNUO na jezeru Granešina i s ponosom objavljujemo kako je naša Ines Graf osvojila treće mjesto u konkurenciji pet kuhara i tri barmena.

Pod izvrsnim mentorstvom chefa g. Davida Skoke Ines je pokazala istančan osjećaj za okuse, začine, preciznost i dosljednostvši pripremi hladno predjelo za 120 osoba - carpaccio odležanog boškarina urolanog sa sirom, tartufima i rikulom.

Društvo jednakosti poruka je ovoga natjecanja, a sinoćnje natjecanje pokazalo je da jedan mali krug velikih ljudi može potaknuti promjene u društvu. 120 visokih uzvanika, od vjerskih zajednica, političara, izaslanika stranih vlada ostalo je iznenađeno mogućnostima osoba sa invaliditetom.

Čestitamo prvoplasiranoj Marini Jug (UNUO) na njenom izvrsnom desertu, drugoplasiranom barmenu Antoniu Bošnjak (Udruga Sindrom Down 21 Split), ali i svim natjecateljima, jer bili su SAVRŠENI!

Od srca se zahvaljujemo i chefovima Matija Bogdan, Gracija Horvatin, Igor Jagodić, Ana Marić koji su također pružili podršku našoj Ines i ostalim natjecateljima, a posebno veliko hvala Silviji i Vedranu Habelu koji su inicijatori cijelog ovoga događanja.

Naša Ines putuje u Rim na audijenciju kod svetoga Oca, a poslije toga, hmm granice ne postoje!