05.09.2021. ZAJEDNIČKI KROZ ŽIVOT

Zajedno je sve lakše i ljepše, pa smo ovaj vikend bili zajedno Pula, Nova Gradiška, Daruvar, Bjelovar i Vukovar.

Festival sporta, zbog pandemije COVID-19, održali smo na otvorenom i to na prostoru najboljih domaćina - Dunavski Raj.

Puno pozitivne energije, navijanja, puno odličnih rezultata i medalje svim natjecateljima i njihovim trenerima za najbolje rezultate - jer ovdje su svi bili najbolji i savršeni.

Sastanci samozastupnika pokazali su nam da svi korisnici slobodno, glasno, bez straha iznose svoje stavove i mišljenja, a ova dva dana bila su njihova.

Kao dobri domaćini pokušali smo u kratko vrijeme pokazati kako je lijep naš Vukovar, a to ne bi mogli bez divnih ljudi u Muzeju vučedolske kulture, Vukovarskom vodotornju, Spomen domu Ovčara, Memorijalnom groblju Vukovar.

Kako je ovih dana i iločka berba grožđa, posjetili smo i Iločke podrume, crkvu sv.Ivana Kapistrana i na kraju se okrijepili u OPG Barbarić, kojima zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Posjeta Vukovaru bez vožnje i kupanja u Dunavu nije bila zamisliva, pa zahvaljujemo ekipi Opcije B na ostvarenoj želji našim gostima.

Uz sve aktivnosti, održali smo edukacije roditeljima udruge Tko se boji sutra još? 02.09.2021. godine  i 03.09.2021. godine udruge Inkluzivna kuća Zvono iz Belišća.

Na kraju, pohvalili smo se i prostorima u kojima radimo i poslije ugodnog vikenda poželjeli sretan povratak kući svima.

Uvijek nas vesele ovakve aktivnosti i jedva čekamo neki novi susret sa svim našim dragim prijateljima.