05.-09.07.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

05.07.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima marljive i spretne ruke naših korisnika i stručnih suradnika iskoristile su lijepi i oblačan dan, kako bi očistile terasu prostora Društvenog centra IN.

06.07.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima korisnici su naučili razliku između razglednice i čestitke. Nakon teorijskog dijela kada i kako se piše razglednica i sami su napravili svoj razglednice. Tema je bila zamisliti mjesto na kojem se trenutno nalaze te ga prenijeti na papir. Kakve su kreativne i maštovite razglednice napravili, možete pogledati na fotografijama.

09.07.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝ Brodica ˝. Na ovoj radionici vanjski suradnik je zadao zadatak da kroz toniranje boja mora i zalaska sunca sa brodicom u sjeni naši korisnici dobiju odlične radove.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.