04. – 06.10.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

04.10.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima naši korisnici su obilježili Svjetski dan zaštite životinja, na način da su sudjelovali u kvizu koji je bio vezan za životinje. Također su rješavali radne listiće vezane za životinje te se zabavili i naučili nešto novo što do sada nisu znali kao na primjer da je Svjetski dan zaštite životinja počelo 1931. godine u spomen na svetog Franju Asiškog, ljubitelja prirode i zaštitnika životinja.

05.10.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su ponovili dijelove koreografija koje su do sada naučili. U nastavku radionice svatko je mogao izabrati jednu pjesmu po izboru i uz nju su svi skupa zaplesali. Bila je to još jedna u nizu radionica puna pjesme i veselja.

06.10.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Komplementarni kontrast boja˝. Na ovim radionicama vanjski suradnik je korisnicima zadao zadatak da nacrtaju svoju omiljenu voćku te su temperama radili komplementarni kontrast boja nacrtanog i pozadine. Kako su radovi uspjeli možete vidjeti na fotografijama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.