03.09.2010. – OSVRT NA PUNTIŽELU!

Članovi kluba Golubica u pratnji voditelja: Damira, Dragane i Jelene vratili su se sa sedmodnevnog ljetovanja provedenog u kampu Puntižela nadomak Pule.Uz šetnju pokraj mora, kupanje i sunčanje na plaži voditelji su organizirali i bogat sportsko-rekreativni i zabavni sadržaj u kom su naši članovi uživali.
Jutarnji sati nakon tjelovježbe i doručka bili su rezervirani za kupanje i uživanje na plaži, a ponekad i u obližnjem caffe-baru.

U poslijepodnevnim satima pored kupanja organizirane su sportsko-rekreativne aktivnosti od kojih su najpopularnije bile odbojka na pijesku i u  moru te badminton.

U ljepoti našeg Jadrana uživali smo i tijekom dvosatne vožnje brodicom na putu oko otočja Brijuni. Usput se malo i zapjevalo za što su zaslužne naše mame.

U večernjim satima družili smo se i zabavljali uz ples i glazbu, ljetno kino na plaži i za završnu večer karaoke show.

Nakon simpatičnih interpretacija omiljenih pjesama, svim pjevačima dodijeljene su diplome.U nedjelju u jutarnjim satima, napustili smo kamp i uputili se kući.

Ljetovanje je proteklo u izuzetno ugodnoj atmosferi ispunjeno smijehom i pjesmom.
Iskoristili bismo priliku zahvaliti se na organizaciji gosp. Ivici Azeniću na uspješno organiziranom ljetovanju, te vozačima autoprijevoznog  poduzeća Čazmatrans i osoblju restorana Istrijanka na ljubaznosti i strpljenju. Također se zahvaljujemo animatorici kampa Sanji na pomoći u organizaciji sportsko-rekreativnom i zabavnom programu.