03. – 05.11.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

03.11.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima pogledali smo video zapis „Svi naši vlakovi“. Nakon što smo pogledali video zapis, razgovarali smo sa korisnicima o vlakovima i to koje sve vrste vlakova poznaju, po čemu se kreću vlakovi, od čega je vlak sastavljen, što sve prevoze teretni vlakovi, tko upravlja vlakovima te smo prošli kroz još niz drugih pitanja i odgovora vezanih na istoimenu temu.

04.11.2021. godine, održane su radionice plesa. Na ovim radionicama plesa korisnici su ponovili dijelove koreografija koje su do sad naučili. Uz puno glazbe, smijeha i veselja iza nas su još jedne radionice plesa.

05.11.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Ritam boja˝. Korisnici su na ovim radionicama uz pomoć vanjskog suradnika nacrtali svoju ruku, te su je morali obojati sa dvije najdraže boje. Kako su uskladili ritam boja i kako su im radovi uspjeli, možete vidjeti na fotografijama.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.