03. – 05.02.2021. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

03.02.2021. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovotjednim slobodnim aktivnostima korisnici su imali priliku vježbati na pilates lopti. Također smo imali i natjecanje na pilates lopti ubacivanje loptica u čaše. Bila je to odlična prilika za rekreaciju i razgibavanje tijela, a ponajviše kralježnice.  

 04.02.2021. godine, održane su radionice plesa. Na prvom djelu radionice trenerica mažoret plesa govorila je o trećoj teoriji nastanka mažoretkinja, koja potječe iz Amerike. Nakon završetka Građanskog rata, prvi zabilježeni dokument bio je fotografija „The Mighty Drum Major“ predvodnika puhačkog orkestra koja je objavljena u novinama „Harper’s Weekly“ 13. srpnja 1872. godine. Na drugom djelu radionice korisnici su uz vesele glazbene zvuke plesali sa mažoret palicama i pomponima.      

 05.02.2021. godine održana je radionica likovno dramska. Na održanoj radionici, korisnici su pogledali animirani film ˝Čarobnjakov šešir˝. Nakon pogledanog filma, korisnici su izradili svoje šarene šešire – držače bumbačica.      

 05.02.2021. godine, održane su radionice likovno kreativne. Tema ovih radionica bila je ˝Kartonski oblici˝. Vanjski suradnik je na ovoj radionici odlučio koristiti karton. Za izradu i sam proces stvaranja kartonskih oblika bio je potreban karton, sprej u boji i mnogo mašte. Kako su nam kartonski oblici uspjeli možete pogledati na fotografijama.    

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.