01.-03.12.2020. DRUŠTVENI CENTAR IN – Radionice u UZOSIO Golubica Vukovar

01.12.2020. godine, održane su slobodne aktivnosti. Na ovim slobodnim aktivnostima korisnici su izrađivali božićne ukrase, koje će pokloniti dragim prijateljima. Zadatak im je bio odabrati jednu fotografiju i uz pomoć stručnih suradnika izraditi ukras sa fotografije. Korisnici su bili vrlo kreativni, marljivi i precizni u svom radu.

02.12.2020. godine, održana je radionica likovno kreativne. Tema ove radionice bila je ˝ Make a Wish - maslačak˝. Maslačak je simbol promjene, vječnog životnog ciklusa umiranja i ponovnog rađanja, a najpoznatiji je kao simbol želja. Otpuhivanjem maslačka probudi se u nama dijete koje vjeruje da se sve želje mogu ispuniti. Naši korisnici su na ovoj radionici nacrtali svoje maslačke, a koristili su tehniku slikanje točkicama.

03.12.2020. godine održana je radionica plesa. Najljepše doba godine je pred nama. Trenerica mažoret plesa uči korisnike novu koreografiju, kako bi napravili Božićnu čestitku u obliku plesa. Korisnici su se razveselili njezinom idejom. Prvi koraci su već naučeni, a nastavak učenja slijedi na slijedećoj radionici.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj teksta je isključiva odgovornosti Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem ˝Golubica˝ Vukovar.